• Jachthaven Scharendijke

Jeugdzeilen

De jongerencommissie verzorgt gedurende het seizoen verschillende zeiltrainingen. Buiten enkele voorjaarstrainingen worden er tijdens de zomerperiode worden er 2 weken CWO zeilinstructie gegeven aan jeugdleden van de Watersport Vereniging Scharendijke. 

De instructeurs, enthousiaste jonge mensen die hun vakantie hiervoor opofferen, verzorgen al meer dan 15 jaar de zeillessen. Elk jaar proberen we weer nieuwe instructeurs op te leiden. 

De locatie van waaruit de jongerencommissie de lessen verzorgt is het clubhuis van de WV Scharendijke "de Vaete". 

In de "CWO Zeilinstructie Bepalingen 2019" staan verkort de eisen van het CWO. Tevens een omschrijving door wie wij ons laten informeren over het weer en de weerswaarschuwingen. 

CWO Zeilinstructieweken 2019 

O   INSCHRIJVEN NOG MOGELIJK VOOR ZWAARDBOOT   week 30    (maandag 22 juli – vrijdag 26 juli)
O   INSCHRIJVEN NOG MOGELIJK VOOR KIELBOOT         week 31 (maandag 29 juli – vrijdag 2 augustus)

Wachtlijst

Wanneer de zeilweken vol zijn kunt u zich nog wel inschrijven, u wordt dan op een reservelijst geplaatst. Wij laten u dan zo spoedig mogelijk weten wanneer er een plaats vrij is gekomen in de desbetreffende instructieweek.
 
Er is keuze uit twee verschillende cursussen a) een kielbootcursus en b) een zwaardbootcursus (voor een zwaardbootcursus moet je met je eigen bootje deelnemen). 
Deelnemers kunnen worden ingeschreven door te registreren bij de organiserende autoriteit; Watersport Vereniging Scharendijke. Deelnemers kunnen zich alleen inschrijven als zij jeugdlid zijn van een bij het Watersportverbond aangesloten vereniging. Indien kinderen nog geen lid zijn worden zij automatisch als lid voor het kalenderjaar van inschrijving ingeschreven. De minimum leeftijd is 7 jaar, de maximum leeftijd is 18 jaar. 

Dus heb je zin in een week zeilen en wil je ook nog een diploma halen, schrijf je dan snel in voor één van de instructieweken. 

Voor meer informatie over het Jeugdzeilen mail naar: jeugd@wvscharendijke.nl 
of bel naar 06 53 90 17 52 

En like ons op Facebook!