• Jachthaven Scharendijke

Delta Combi

De Delta Combi’s worden gecoördineerd door de Jeugdcommissie regio Deltawateren welke onderdeel is van de Regio Deltawateren. Hier zitten acht zeil- en watersportverenigingen uit de regio, Zeeland, West Brabant en Zuid Holland (Goeree-Overflakkee) met als hoofddoel het coördineren en organiseren van wedstrijden voor de jeugd.

Zie onze kalender voor alle Delta Combi's  (klik hier) 


WV Scharendijke

Locatie                                  : Grevelingenmeer / Haven Kloosternol 5 / 4322 AK Scharendijke / www.wvscharendijke.nl

Havenmeester                     : Telefoon : +31 (0)111 67 12 64 / E-mail : havenmeester @ havenscharendijke.nl

Contactpersoon                   : Pieter Meuzelaar / wedstrijd@wvscharendijke.nl

Inschrijven/melden            : Vanaf 8:30, begane grond clubhuis (Captains Cabin)

Briefing                                 : Begane grond clubhuis (Captains Cabin)

Vaartijd naar de startlijn    : ca 20-30 min.

Lunch pauze                         : op het water (breng je eigen lunchpakket mee!)

Volgen van de wedstrijd    : 1e verdieping van het clubhuis (Brasserie Westenwind) geeft prima uitzicht op de baan

Verslag Delta Combi WVS 6 mei 2018

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zo ver, na weken van voorbereiding en overleg met diverse clubs, sponsoren en vrijwilligers, werd de eerste Delta Combi vanuit Scharendijke gevaren.

Watersport Vereniging Scharendijke nam samen met de Royal Yacht Club van België de organisatie op zich, aangevuld met vrijwilligers van diverse Zeeuwse clubs (o.a. WSV Breskens, WSV Wolphaartsdijk en WSV Brouwershaven). De wedstrijdleiding op het water was in handen van David Driebeek en Maria-Eloisa Di Bella. De heerlijke lunchpakketten voor de vrijwilligers waren door de PLUS Supermarkt gesponsord. De “Vento” was startschip, de “Gitane” fungeerde als finishschip.

Het was de seizoen opener en het animo was groot, 56 kinderen namen deel, waaronder 7 van onze eigen vereniging. Onder een stralende zon werden 3 tot 4 series gestart, de wind was qua richting stabiel, maar de lengte is toch wel 2x ingekort om de afzwakkende wind te pareren, werk aan de winkel voor “Fighter”!

Eenmaal terug op de kant stonden de enthousiaste vrijwilligers in het clubhuis al klaar om iedereen die daar behoefte aan had te voorzien van fris dan wel een biertje. De prijsuitreiking was om 17:15, waar de winnaars uit handen van onze stoere Noortje een beker mochten ontvangen! Hierna volgde de tombola, met prachtige prijsjes die onze sponsoren ter beschikking hadden gesteld.

Wij willen bij deze ook onze sponsoren, Stichting Jachthaven Scharendijke, PLUS Supermarkt, Bijl Watersport, Visser Watersport en MoNo Sails & Sales ontzettend bedanken voor hun bijdragen!