• Jachthaven Scharendijke

De Vaete

Stichting De Vaete
 
Stichting De Vaete, opgericht op 12 september 1991 is eigenaar en beheerder van het multifunctionele gebouw “De Vaete” aan de Haven Kloosternol 5 en zorgt voor het onderhoud daarvan.
 
Twee ruimtes worden verhuurd. Da Roberto huurt het restaurant op de bovenverdieping en de Watersport Vereniging Scharendijke, WVS huurt de ruimtes op de begane grond.   
De benedenruimte bestaat uit de club/horeca ruimte Captains Cabin met buitenterras, het jeugd/wedstrijdkantoor en de kleedkamer/oude keuken.
Daarnaast zijn er op de begane grond douches en toiletten beschikbaar voor alle leden van de WVS en passanten, welke toegankelijk zijn via de buitenzijde met de kaartlezer.
 
De besturen van de Watersport Vereniging Scharendijke, Stichting Jachthaven Scharendijke en De Vaete hebben geregeld overleg over alles wat betrekking heeft op hun activiteiten in Haven Scharendijke. In de Algemene ledenvergadering van de WVS presenteert de penningmeester van “De Vaete” de jaarrekening.

 
Het bestuur van de stichting wordt gevormd door vijf leden welke tevens lid zijn van de Watersport Vereniging Scharendijke.
 
Leden bestuur:

Voorzitter, Henk Schouten
Secretaris, Percival Stubbs
Penningmeester, Richard Verkerk
Algemeen, Ronald van der Spoel
Algemeen, Wiebe Boomsma 
Contact: clubhuis@wvscharendijke.nl